Alt du måtte trenge av ammunisjon for luftvåpen

Valget du tar av ammunisjon kan ha stor betydning for presisjonen på skuddene du løsner. Kaliber, passform, prosjektiltype, kruttype og generell kvalitet på ammunisjonen er alle faktorer som påvirker skuddet.

Hos oss i Abcfritid.no finner du ammunisjon fra kun anerkjente produsenter, nettopp for å gi deg som kunde de beste forutsetninger til å utvikle dine ferdigheter med ren presisjon.

Vi tilbyr et bredt spekter av ammunisjon for luftvåpen, inkludert pellets og BB-kuler, i ulike kalibre og vekter. Dette gir deg muligheten til å finne den perfekte ammunisjonen som passer til ditt luftvåpen og din skytestil.

I vår nettbutikk finner du følgende kategorier av ammunisjon

  • Rifleammunisjon
  • Hagleammunisjon
  • Rimfire
  • Håndvåpen-ammunisjon

Vårt rikelig utvalg gir deg muligheter til å eksperimentere og finne den ammunisjonen som gir deg best mulig nøyaktighet.

Usikker på hvilken ammunisjon som passer best?

Dette er en problemstilling selv en erfaren skytter kan ha problemer med. Du kan trygt benytte deg av vår erfaring dersom du trenger gode tips for valg av ammunisjon. Vi trenger som oftest bare noen enkle stikkord for å veilede deg til rett alternativ.

Sørg for å gi kommende skyttere samme miljø som deg selv

Vi i Abcfritid.no oppfordrer alltid til ansvarlig skyting og håndtering av ammunisjon. Vær oppmerksom på lokale lover og reguleringer når du bruker luftvåpen og ammunisjon. I tillegg oppfordrer vi til respekt for miljøet og å ta vare på naturen mens du utforsker din lidenskap for skyting. Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk!

NB: Husk å sende bilde av våpenkort og legitimasjon til nettbutikk@interjaktsu.no eller pr post ved bestilling.

Bestselgere