Stort utvalg av luft- og replika pistoler

Luftpistolskyting er en sport som har en økende trend her til lands, og stadig flere melder seg på konkurranser. Luftpistolskyting er ikke bare en morsom hobby. Det er også en flott måte å sosialisere deg, samtidig som du kan bryne deg på å forbedre dine skyteferdigheter.

Velg mellom forskjellige modeller, design og kaliber for å finne den luftpistolen som passer best for deg - Alt fra lette og enkle pistoler som er flotte for trening og plinking, til mer avanserte pistol-modeller med imponerende presisjon.

Hos oss i Abcfritid.no finner du et bredt utvalg av pistoler som passer for både nybegynnere og erfarne skyttere!

Alle våre pistoler er svært naturtro replica, produsert i metall, og  kjennes som en ekte pistol i hendene! I vår nettbutikk finner du klassikere fra Walther, Beretta, Colt og Gamo.

Kvalitet og sikkerhet er viktig

For oss i Abcfritid.no er kvalitet og sikkerhet to svært sentrale nøkkelord for vårt produktutvalg. Vi benytter oss kun av produsenter med tilsvarende filosofi som oss selv. Som kunde hos oss kan du være trygg på at våre produkter oppfyller de strengeste standarder for sikkerhet og ytelse.

Siden vår oppstart har vi fulgt vår visjon om å tilby kvalitetsprodukter for enhver skytter med et ønske om utvikling. Abcfritid.no drives av allsidige entusiaster og aktive skyttere. Vi vet hvilken kvalitet som kreves for kontrollerte og gode skudd på blinken.
Vi har mange faste kunder i hele Norge, og sørger for rask levering og god kundeservice!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 71 67 60 00 eller e-post: nettbutikk@interjaktsu.no for spørsmål vedrørende vårt utvalg av pistoler.

NB: Husk å sende bilde av våpenkort og legitimasjon til nettbutikk@interjaktsu.no eller pr post ved bestilling.

Bestselgere